» » Есть ли научные данные

Есть ли научные данные

Почему важно восхищаться людьми (научные данные)


[first_name], добрый день!

Фото: Public domain

- В чем причина роста случаев заболевания гриппом в начале осени?

- Существует два типа заболеваемости респираторными инфекциями: спорадическая и эпидемическая. Спорадическая заболеваемость возникает вне эпидемического сезона, это единичные случаи. Например, приехал пациент издалека, привез эту инфекцию. И эпидемическая заболеваемость, которая связана исключительно с экологическими факторами. Снижение средней температуры приводит к тому, что появляется больше шансов на переохлаждение, снижается уровень иммунитета. Плюс, традиционно миграционные потоки. Мы приезжаем издалека, поэтому есть повод для снижения активности иммунитета, происходит акклиматизация. Все это и приводит к росту заболеваемости, в том числе гриппом.

Person-years for each participant were calculated from the date of returning the baseline questionnaire to the date of diagnosis
of cancer, death, emigration from Iowa, or December 31, 2000, whichever came first. Macronutrients were expressed as a percentage
of total energy, and other dietary covariates were energy adjusted by the regression method (20). We examined the distribution of potential confounding and risk factors by quintiles of total protein intake. Continuous
variables were categorized into quintiles and treated as indicator variables in statistical models following inspection of
their relation with each outcome in univariable analysis. We calculated risk ratios and 95 percent confidence intervals using
Cox regression, and we modeled survival as a function of age (21), using as the referent the lowest quintile of protein intake.

We assessed the relation between dietary protein and each outcome with multivariable-adjusted nutrient density models (22). These models allow estimation of the effect on each outcome of an increase in the percentage of energy from protein intake.
By forcing total energy and other intake, such as dietary fats, to be constant and by excluding carbohydrate from the model,
an increase in protein intake by definition statistically results in a decrease in carbohydrate intake. Thus, the effect estimates
of protein assume a substitution interpretation (12, 22). The percentage of energy from protein that is “substituted” for carbohydrate is the difference in median energy intake
of protein between the highest and lowest quintiles. For each endpoint, we first assessed the effect of an isoenergetic substitution
of each of total, animal, and vegetable protein for total carbohydrate. Next, we assessed the effect of an isoenergetic substitution
of vegetable protein for animal protein while holding constant the intakes of carbohydrate, total energy, and potential confounding
factors. Thus, the difference in the percentage of energy from protein (or protein type) between the lowest and the four remaining
quintiles varied according to the comparison under study.

While the use of nutrient values was necessary to evaluate our hypotheses of protein for carbohydrate substitutions on various
outcomes, realistically most individuals interchange foods when implementing dietary changes. Therefore, we also evaluated
the effect of an isoenergetic substitution of various intakes of high-protein foods, standardized as servings per 1,000 kcal/day
(4.2 MJ/day), for carbohydrate-dense foods while holding constant total energy, dietary fats, and other components of protein
foods such as cholesterol. This was done to better isolate the effect on our outcomes of the protein in these foods separate
from the effects of other nutrients that have established associations with our outcomes. All statistical analyses were performed
using the Statistical Analysis Software, version 8.0 (SAS Institute, Inc., Cary, North Carolina), and S-Plus (Mathsoft, Seattle,
Washington) software systems. All p values are based on two-sided tests.

RESULTS

Through December 31, 2000, representing 475,755 person-years of follow-up, we documented 4,843 new cancers, 739 CHD deaths,
1,676 cancer deaths, and 3,978 deaths from all causes. Increasing protein intake was positively associated with higher education,
physical activity, dietary cholesterol, methionine, and servings of meat, fish, dairy products, and eggs and inversely associated
with the proportion of current smokers, intakes of alcohol of more than 14 g/day (approximately one drink), carbohydrate,
and servings of refined grains and of sweets and desserts (table 1). Modest or no associations were observed with hypertension, postmenopausal hormone use, body mass index, intakes of vitamins,
dietary fats, fiber, and servings of nuts/tofu/legumes, whole grains, and fruits and vegetables.

Distribution of baseline characteristics* of 29,017 postmenopausal Iowa women, across median quintiles of total protein intake,
1986

We did not observe any statistically significant associations for CHD mortality from substituting an isoenergetic quantity
of total protein (protein from all sources combined) or animal protein (protein from meat, poultry, dairy, fish, and eggs)
for the same amount of energy from carbohydrate (table 2). However, a 40 percent decreased risk was observed in the macronutrient-adjusted analyses (95 percent confidence interval
(CI): 0.46, 0.79; ptrend = 0.0001) among women in the highest quintile compared with the lowest quintile of vegetable protein intake (representing
a difference of 2.4 percent of total energy) when substituted in place of the same percentage of total energy from carbohydrate.
The association was attenuated yet remained statistically significant following additional adjustment for potential confounding
variables (for the highest quintile: risk ratio = 0.70, 95 percent CI: 0.49, 0.99; ptrend = 0.02). Because women who consume diets higher in vegetable proteins may also have greater intakes of micronutrients such
as magnesium, potassium, zinc, copper, niacin, vitamin B12, or flavones, we further adjusted the data for each of these variables individually, but our results were not appreciably
changed.

Risk ratios of coronary heart disease mortality according to quintiles of protein intake substituted for an isoenergetic
amount of carbohydrate, among 29,017 postmenopausal Iowa women, 1986–2000

The results for cancer incidence are shown in table 3 and those for cancer mortality in table 4. For both outcomes, we did not observe any statistically significant associations from substituting an isoenergetic amount
of total protein for the same amount of energy from carbohydrate. An isoenergetic substitution of animal protein for carbohydrate
(8.6 percent) was associated with a decreased risk in the macronutrient-adjusted analyses for cancer incidence and for cancer
mortality, although the associations were no longer significant following additional adjustment for covariates. An isoenergetic
(2.4 percent) substitution of vegetable protein for carbohydrate was also associated with a decreased risk in the macronutrient-adjusted
analyses for cancer incidence and for cancer mortality. However, both associations were no longer evident following control
for other covariates.

Risk ratios of cancer incidence according to quintiles of protein intake substituted for an isoenergetic amount of carbohydrate
among 29,017 postmenopausal Iowa women, 1986–2000

Большинство учёных вынуждены постоянно искать средства для проведения своих исследований. Их можно взять из разных мест: могут помочь государственные ведомства, академические и прочие научно-исследовательские учреждения, некоммерческие организации и даже отраслевые объединения. В заявке необходимо обосновать научную ценность проекта и его значение для общества или указать соответствие интересам организации-спонсора.

В основном средства распределяются, ох, справедливо. Но когда организация поддерживает деньгами научно-исследовательский проект, который может принести ей коммерческую выгоду, мы едва ли сможем согласиться с выводами такого исследования, если другие учёные, не связанные с данным учреждением, пришли к иным результатам.

Обоснованность и точность


Индонезия подчеркнула, что эффективное управление океанами должно опираться на надежные научные данные в рамках механизма обмена информацией и передачи технологий, включая «зеленую» технологию.


L'Indonésie a déclaré que la gestion des océans devrait s'appuyer sur des données scientifiques fiables et qu'il faudrait mettre en place un dispositif d'échange d'informations et de transfert de technologies, y compris les technologies « vertes ».


Руководящие принципы, методологии и научные данные для обеспечения деятельности


Directives, méthodologies et données scientifiques de base


Часто задаваемые вопросы:

Великая историческая традиция

Неслучайно, потому, что за всем этим стоит великая историческая традиция, основательно забытая за многие века, но остающаяся в коллективном подсознании русского народа и проявляющаяся всякий раз, когда нация сталкивается с новыми вызовами. Проявляющаяся с железной неизбежностью в силу того, что она произросла на материальной, биологической основе в виде русской крови, которая остается неизменной в течение четырех с половиной тысячелетий.
Западным политикам и идеологам есть над чем подумать, чтобы сделать политику в отношении России более адекватной в свете открытых генетиками исторических обстоятельств. Но думать и что-либо менять им не хочется, отсюда – и заговор молчания вокруг русско-арийской темы.

00

, Новичок

У меня на 89 %

00

может быть лучшим
объяснением исследований д. Вамбак. Мы считаем, что было бы несправедливо называть
полученные данные исследований "воображаемыми” только потому, что истина ещё не
полностью открыта. Реинкарнация   В книге д. Вамбак были представлены многочисленные рисунки
и таблицы, а также вопросники, использованные при исследовании. Некоторые
субъекты вспомнили, что с некоторыми людьми, которых они знали в прошлой жизни,
они связаны и в этой жизни. Я считаю, что это соответствует кармическим
связям.

Доктор Вамбак не принадлежит к верующим религиозным людям.
Она назвала собранные данные "мифом” о жизни. Она также вдохновляет читателей
на создание их собственных "мифов”. В наше время опубликовано большое
количество книг о реинкарнации. Некоторые данные, собранные последними
исследователями, являются более исчерпывающими, глубокими и проникновенными,
чем данные собранные д. Вамбак. Имена, которые приходят на ум, включают д.
Байрана Джемисона (Byran Jamison) и д. Майкла Ньютона (Michael Newton). Тем не
менее, книга д. Вамбак по-прежнему представляет ценность, поскольку сама д.
Вабмак до сих пор является единственным исследователем, который провёл статистический
анализ на большой выборке данных для проверки гипотезы реинкарнации.

Об авторе: admin

Вред мяса доказан. Опасность раковых заболеваний возрастает на 18% при употреблении 50 грамм. Официальные данные ВОЗ.« »Сколько калорий нужно потреблять с пищей. Последний отчет Национальной академии наук, инженерии и медицины США.

Наверх